Bleaching Creme

Fantastisch product!

Patsy Maes - Putte

Bleaching Creme

Pure, door de natuur verrijkte verheldering

Bleaching creme is een ware revolutie op het gebied van verheldering en ontkleuring. Ontwikkeld in onze laboratoria aandacht voor de verwachtingen van de haarstylist en respect voor de klant, kan u rekenen op eclatante resultaten met respect voor hoofdhuid en haar.
Met PUR HAIR.Bleaching Crème kan u net zo goed, en zelfs beter, ontkleuren als met conventioneel blondeer poeder, terwijl u alle nadelen uitsluit.
PUR HAIR.Bleaching Crème heeft dezelfde ontkeurende kracht die u terug vindt in uw poeder, maar beschermt uw hoofdhuid en haar dankzij de exclusieve formule die verrijkt is met plantaardige oliën.

In tegenstelling tot de conventionele blondeerpoeders vereist PUR HAIR.Bleaching Crème geen speciale technieken, noch in de bereiding, noch in het gebruik. Meng PUR HAIR.Bleaching Crème gewoon met uw zuurstofcrème en u krijgt meteen een perfect homogene emulsie

PUR HAIR.Bleaching Crème is vrij van opzwelling van het haar en droogt het ook niet uit. Terwijl het de hydratatie van uw haar op peil houdt en u de mogelijkheid biedt om alleen de gewenste tinten te creëren.
Bovendien verkort het de inwerktijd aanzienlijk. Zelfs uw meest veeleisende klanten zullen het gebruik van  PUR HAIR.Bleaching Crème waarderen vanwege zijn zachtheid, zijn aangename geur en de korte inwerktijd.  Terwijl u als kapper zeker aangenaam verrast zal zijn door het gebruiksgemak.
Allemaal eigenschappen die PUR HAIR.Bleaching Crème zo uniek maken.

De mogelijkheden van PUR HAIR.Bleaching Crème zijn vanwege zijn ontkleuringskracht tot 6 tinten haast onbeperkt. Meches, balayage, blondeerwassingen of volledige ontkleuringen al deze technieken kan jij nu verkrijgen zonder dat de haarstructuur aangetast wordt.

PUR HAIR.Bleaching Crème Verwijdert ook cosmetische kleurpigmenten, terwijl de voordelen dezelfde blijven als bij ene natuurlijk haar.

Mening van de kapper

De geur van het klaargemaakt produkt

Het klaarmaken van het product

De pauzetijd lijkt me meestal

De beste manier om het product te bereiden lijkt mij het gebruik van een weegschaaltje

Na gebruik voelt het haar beter aan dan na het gebruik van ontkleuringspoeder

Het produkt is makkelijk aan te brengen

Het produkt zwelt NIET op tijdens het toepassen of tijdens de pauze

De decaperende/ontkleurende kracht op gekleurd haar is zeer goed

Ik denk dat ik op termijn enkel nog voor deze Crème zal kiezen in het salon

Technische fiche beschikbaar (geregistreerde gebruikers)