Please enable JS

Magic Shield Complex

Magic Shield Complex is een 3-fasen behandeling.  Ze is ontworpen om het haar te beschermen tijdens de kleuring en ontkleuring.
Tijdens deze behandelingen helpt het Magic Shield Complex om nieuwe zwavelbruggen in het haar op te bouwen. Dit is een garantie op een verbeterde haarstructuur.
Het haar voelt zeer zacht aan en ondervindt geen negatieve invloeden tijdens de behandelingen (kleur, ontkleuring of permanent)

Het systeem bestaat uit zeer effectieve, natuurlijke anti-aging stoffen zoals Noni zaden , Magnolol- en Honokiol extracten van Magnolia schors. Alles in combinatie met intensieve moisturizers die diep doordringen in de haren .

Belangrijkste ingrediënten

Granaatappel
Geeft vocht aan het haar en blijkt een uitstekende moisturizer , waarbij het haar wordt gevoed met essentiële vitamines en mineralen . Rijk aan essentiële Vetzuren , granaatappel versterkt de structuur van het haar en geeft grote natuurlijke schoonheid .
Bamboe
voedt het haar met elementen van silica voedt ons daar . Silica speelt een heel belangrijke rol bij het soepel en gezond houden en maken van het haar.
Magnolol & Honokiol
een sterke en veelzijdige antioxidant, met gladmakende eigenschappen . Bovendien geeft haar bijzondere glans en zachtheid .
Noni
is een natuurlijke antioxidant . Bijzonder bruikbaar voor het verbeteren van het haar structuur
 

Maak nu uw afspraak

KLIK HIER als jij graag een bezoek wil van onze business coach