Please enable JS

Bleaching Creme

img

Bleaching creme is een ware revolutie op het gebied van verheldering en ontkleuring. Ontwikkeld in onze laboratoria aandacht voor de verwachtingen van de haarstylist en respect voor de klant, kan u rekenen op eclatante resultaten met respect voor hoofdhuid en haar.
Met PUR HAIR.Bleaching Crème kan u net zo goed, en zelfs beter, ontkleuren als met conventioneel blondeer poeder, terwijl u alle nadelen uitsluit.
PUR HAIR.Bleaching Crème heeft dezelfde ontkeurende kracht die u terug vindt in uw poeder, maar beschermt uw hoofdhuid en haar dankzij de exclusieve formule die verrijkt is met plantaardige oliën.

In tegenstelling tot de conventionele blondeerpoeders vereist PUR HAIR.Bleaching Crème geen speciale technieken, noch in de bereiding, noch in het gebruik. Meng PUR HAIR.Bleaching Crème gewoon met uw zuurstofcrème en u krijgt meteen een perfect homogene emulsie

PUR HAIR.Bleaching Crème is vrij van opzwelling van het haar en droogt het ook niet uit. Terwijl het de hydratatie van uw haar op peil houdt en u de mogelijkheid biedt om alleen de gewenste tinten te creëren.
Bovendien verkort het de inwerktijd aanzienlijk. Zelfs uw meest veeleisende klanten zullen het gebruik van  PUR HAIR.Bleaching Crème waarderen vanwege zijn zachtheid, zijn aangename geur en de korte inwerktijd.  Terwijl u als kapper zeker aangenaam verrast zal zijn door het gebruiksgemak.
Allemaal eigenschappen die PUR HAIR.Bleaching Crème zo uniek maken.

De mogelijkheden van PUR HAIR.Bleaching Crème zijn vanwege zijn ontkleuringskracht tot 6 tinten haast onbeperkt. Meches, balayage, blondeerwassingen of volledige ontkleuringen al deze technieken kan jij nu verkrijgen zonder dat de haarstructuur aangetast wordt.

PUR HAIR.Bleaching Crème Verwijdert ook cosmetische kleurpigmenten, terwijl de voordelen dezelfde blijven als bij ene natuurlijk haar.


Verpakking
250ml

Verder in dit gamma