Please enable JS

Het idee

Het idee

Het idee

Eden of Beauty is ontstaan uit de behoefte om klanten die het merk PURhair verdelen, beter te dienen.
Zo komt het dat er in eerste instantie op zoek werd gegaan naar een mogelijkheid om deze mensen vorming aan te kunnen bieden op een locatie die daar echt voor voorzien is.


Tientallen mogelijkheden werden afgewogen en verschillende opties onderzocht. Maar het is pas wanneer er toenadering komt tussen PURhair België en leverancier van kappersmeubilair dat de puzzelstukjes samen vallen. De combinatie van deze krachten  lijkt de gedroomde kans om de oorspronkelijke droom waar te maken. 

Maar daar stopt het niet.

Steeds vaker komt ook de roep om een haarverzorgingslijn met een iets specifieker aanbod dan wat nu kan aangeboden worden. Door de plannen met EoB komt ook dit in een stroomversnelling.
Er wordt op zoek gegaan naar een merk dat een ander marktsegment kan bespelen dan PURhair en de uitkomst lijkt te liggen in het Italiaanse merk Barex Italiana. Welke volledig los zal kunnen ontwikkelen van het bestaande PURhair

De mogelijkheden zijn enorm.

De ruimte die we tot onze beschikking zullen hebben biedt enorme mogelijkheden en om ze optimaal te gebruiken zijn reeds heel wat ideetjes de revue gepasseerd. Zo is het een evidentie dat opleidingen en demo's, door en voor personen en bedrijven die los staan van zowel PURhair België of Barex Italiana Belgie en die open staan voor iedere professional er zitten aan te komen

En wie weet wat komt er nog.

Zo is het ook de intentie om EoB als ervaringscentrum te laten ontwikkelen.
Waar kappers, startend of ervaren, kunnen langskomen om materialen, produkten en nieuwe technieken onder de knie te krijgen of te ervaren al dan niet met hun eigen personal coach en trainer.
Maar het wordt ook een plaats waar mensen die niet in de mogelijkheid zijn om een degelijk salon te runnen, door bijvoorbeeld plaatsgebrek, een locatie, al dan niet tijdelijk, kunnen gebruiken waar zij volledig zelfstandig hun eigen klanten ontvangen en hun eigen ding doen. 

 RELATED POSTS