Please enable JS

VERLIES NOOIT DE OMGEVING UIT HET OOG

De focus van PUR HAIR onderzoekers ligt op de ontwikkeling van haarverf en verzorgingsproducten die makkelijk zijn in gebruik.
Ze moeten een goed eindresultaat garanderen en de verhouding prijs-kwaliteit moet uitstekend genoemd kunnen worden.
Maar wij leggen onszelf nog een extra uitdaging op.
Alles dient te gebeuren door het gebruik van duurzame ingrediënten die de ongeving niet nodeloos belasten.  Deze uitdaging om milieuvriendelijk te werken vertaald zich ook in het feit dat proeven op dieren afgezworen worden. De mooiste beloning die we hiervoor krijgen is het feit dat wij door PeTA het label kregen als diervriendelijke onderneming.

Een typisch voorbeeld van hoe wij te werk gaan vinden we bij de ontwikkeling van onze collour.BLACKline.
Het doel en een eis van PUR HAIR.colour blackline tijdens het ontwikkelen en realiseren van de haarverf was een milieuvriendelijke op de toekomstgerichte kleuring te ontwikkelen. Bij alle ondernemingsaktiviteiten neemt PUR HAIR.colour blackline het voorbeeld van Sustainable Development. Duurzame ontwikkeling. PUR HAIR.colour blackline neemt volledig de verantwoording voor sociale,ecologische verantwoorde grondstoffen.
PUR HAIR.colour blackline heeft zichzelf de opdracht gegeven de klant nog beter en sneller van innovatieve producten en service te voorzien. Met continue het oog op natuurlijke producten en het milieu.
Bescherming van het milieu is vandaag de dag een belangrijke voorwaarde voor het ondernemerssucces.
Een constante controle en verbeteringen in het laboratorium in de zin van „Best-Practice“ ondersteunt dit.